fredag 8 februari 2008

Matchen mot Förortsmunken avbruten




Matchen igår kväll mellan Förortsmunken och Birkastans Finest avbröts vid ställningen 6-2, 4-4 i Munkens favör. Anledningen? Solna folket ville stänga och gå hem kl 23.



Så är det att vara strötidare. Här existerar inga 19-21 tider!! Solna är förövrigt i en klass för sig. Underbara banor.



Men på bana 3-4 kan det vara svårt att se bollen vid serve. Plexiglaset gör att aset försvinner en bråkdel av en sekund. Och det kan göra det lite tricky. Å andra sidan är det inte Roddick som står på andra sidan och servar. Det är ju inte så att servarna på vår nivå blåser någon av banan direkt...


I övrigt skulle jag ju ha önskat mig en backhand i julklapp och förmågan att slå igenom ordentligt vid match och kanske en andra serve och en första serve plus lite fotarbete och kondis.


Morsan! Den här vill jag ha!




Imorgon är det match mot Nick The Dick. Nick The Dick spelade aktivt hela gymnasiet eller om det var högstadiet. Hursomhelst killen är skolad och kommer att mosa mig.


Alla älskar tennis!




1 kommentar:

Anonym sa...

Strikerw, alias Nick the Dick, har ju för i h--vete inte sett en racket på 15 år. Kommer vara tacksam om jag hittar min gamla träram i garderoben och får till nån eller ett par meshårda förstaservar. Vinner jag ett gem kommer jag fira ett brysselsteg. Vinner jag ett set går jag på krogen.